Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2010-08-31

Jag går i tomma korridorer som om jag inte fanns
Du klippte mina vingar och sa: det blir bäst så
Jag grät tysta tårar
Och hoppades på att dina ord talade sanning
Du sa: de växer snart ut igen, vänta och se.
Men bara för att brännas av solen
Jag sitter här och väntar som i ett mellanrum,
Tyst och stilla
Gråter osynliga tårar
Skyler mina ärr för världen
Tänker på vad du sa: det blir bäst så, det blir bäst så,
det blir bäst så,Det blir bäst så
För vem då?




Fri vers av JohannaMJansson
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-31 20:15



Bookmark and Share


  HushAngelHush
Det där var jättefint. :)

"Gråter osynliga tårar
Skyler mina ärr för världen"

Gillar det.
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson