Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyfall

Asfalten blänker.

I dina ögon ser jag
ett dånande skyfall,
som sänker sig över oss.

Vi söker skydd,
men vattnet kommer åt oss ändå.

Jag blundar när du drunknar.




Fri vers av Daybreaker
Läst 226 gånger
Publicerad 2005-11-22 21:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En kuslig historia...griper tag i mig
2005-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker