Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll

Alla
känslor
spretar
åt
alla
håll
och
kanter,

jag
vet
inte
hur
jag
ska

kontrollen
tillbaka.




Fri vers av MichaelaW
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-13 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MichaelaW
MichaelaW