Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar och ovishet


Tänk att en liten grej kan få en att tänka till, tänka så stort.
Såg precis en sak som fick mig att tänka och fundera,
jag tänker alldeles för mycket ibland men ändå så kan jag inte låta bli. Tankar kan man inte styra över, dom går inte att ignorera när dom väl kommer. De som gör de hela lite jobbigt är att jag då kan börja tänka och analyser för mycket vilket gör att jag inte kan släppa det sen, jag känner att jag måste få veta, i stället för att gå omkring i ovishet.




Fri vers av MichaelaW
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-02 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MichaelaW
MichaelaW