Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Krigsministeriet.


alla människor som står i vatten

gå runt till framsidan

låt er inte vänta

någon egentlig rening

men den stora glömskan

skall alltid komma

och lägga handen på den panna

som filtrerats och granskats

betonghuvud

betonghuvud

där dina kyssar tar mitt lilla liv –

jag säger

”use me fort som fan”

då upproret drar fram

som en älva över bergen.

---




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jennie M
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-23 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M