Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man säger att man är kristen skryter man inte över att man är perfekt, man erkänner att man var förlorad. "Men vi predikar Kristus som korsfäst, för judarna en stötesten och för hedningarna en dårskap" - 1 Korintierbrevet 1:23, Bibeln


Dårskap

En krycka för halta, en bår för de lytta.
Ja, du är allt vad de säger du är.
Att tro på en gud för svaga gör nytta
när deras egna små ben inte bär.

En dårskap för världen att jag finner glädje
uti en krycka, en bår och ett stöd.
Jag halte och lytte sjunge och vädje:
Utan min Jesus så vore jag död!




Bunden vers (Rim) av Abram Fryxelius
Läst 506 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-24 00:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbar.
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Abram Fryxelius
Abram Fryxelius