Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ful



nu när jag sett
så mycket fult
världen har att erbjuda
så kan jag lova
att du tillhör
något fint

du köper något varje dag
allra mest dina egna tankar
man säljer in sin egna vilja
frågan är om du har råd

man köper något varje dag
inte minst dina egna tankar
sälj in dina fantasier
det kostar ingenting




Fri vers av kaos_lyrik
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-24 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaos_lyrik
kaos_lyrik