Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så mycket mer



jag vänder blad igen
undrar och försöker
formulera en fråga
vågar du möta mig
utanför dimman?
tiden försvinner så snabbt
det hinner alltid bli
natt innan jag vaknar
fångade dygnet
verkligen alla timmar?
jag borde hunnit
så mycket mer
tänker jag alltid
innan jag sluter mina ögon
fånga dagen
är bara något latinskt skitsnack
jag borde göra
så mycket mer
läser igenom allt en gång till
och vänder blad igen

nålen skapar toner
av en tidlös saxofon
regnet klingar mot fönstret
och jag finns på nytt
i ett rum igen




Fri vers av kaos_lyrik
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-24 10:41



Bookmark and Share


    vilgot hellros
svinbra!
2010-12-30

    sårosa
bokmärkt.
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

kaos_lyrik
kaos_lyrik