Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & Du

Du krossade
Du räddade

Ingenting
Är nu allt

Man brinner
Man slocknar
Och tar eld igen

Glädjande längtan
Drunknande väntan

Framtiden
Låter sig vänta

Hopplös
Och
Orättvis är du

Förstående
Och
Tröstande är du




Fri vers av C-rex
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-27 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C-rex
C-rex