Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

Med perspektiv att se bakåt
Så kan man se
Och förstå

Att vad som en gång var
Egentligen aldrig var

En tyst march
Mot ett väntat slut

Ett vägval gjordes
För länge sedan

Det avgjorde riktningen
Och beseglade vårt öde
En punkt sattes på sagan

Allt var redan avslutat
För länge sedan

Det vet jag nu
Det vet jag idag

Så jag skriver en ny saga



Utan slut




Fri vers av C-rex
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-17 14:45



Bookmark and Share


    Lindizz
Bra skrivet
2011-02-07

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Tycker om denna, särskilt att den slutar i dur
2011-02-02

    kattattack
väldigt läsvärda ord
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

C-rex
C-rex