Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Dårar.


sedan
men ändå tankar om dygnen,
ett sorts dygnstankar:
alla åldrar som kom för att förgöra

att tala om svaren

som sorgen kryssat för.
med en kroppssvullen underläpp, fast utan.
ändå: där står den danssjuka
och höjer sig

BÖJER SIG

hukar under eld. arbete
många rör sig
står sedan kvar med ett verk av ingenting.
springer fram
ord tränger fram. man
spränger
förtränger
spränger spränger så in i helvete spränger
och efter hus släpar gatsten – här är skrik

UNDERBAR SKIT

och minst tio gånger
drar natten fram.

---




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jennie M
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-30 07:37



Bookmark and Share


  aol
bra gillas stark berörande skrift
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M