Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omskärelse


De skär i ditt köttsliga hjärta

jordmyllan och det klibbiga andas in dig
och de dina, dina förtrogna

förkastelse, utan nåd

de skär i ditt kött
utan tillstånd
utan lov

ditt kön ligger blottat
framför giriga huggtänder

ditt sköna stals från dig,
ditt egna, ditt köttsliga hjärta

du blöder nu
och du skriker

dina skrik kommer alltid
förfölja mig och mitt köttsliga hjärta




Fri vers av Daybreaker
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-11-26 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker