Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kryper en spindel längs min ryggrad

det kryper en spindel
längs min ryggrad

klibbar och kletar
väver och letar

analyserar
och
paralyserar

gör mig lam
gör mig stum
gör mig till en fånge i mina inre rum

spindelnätet vävs som en slöja

när jag kvävs
viskar du i mitt öra
de ord jag alltid velat höra




Fri vers av Daybreaker
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-25 23:39



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Fängslande. Som vanligt!
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker