Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamhet?


Tusen frågor.
Inga svar.
Bara irritation.

Hundra ord.
Alla trevliga.
Totalt velande.
Först jag.
Sedan du.

Besluts ångest.
Många tankar.
Mag klump.
Extrem attraktion.
Långa samtal.
Ibland besvikelse.
Tids brist.

Smyg längtan.




Fri vers av Watercolour
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-03 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Watercolour
Watercolour