Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kommer jag!




När du nästan var i mig fast utanpå.

Jag sa att jag ville va nära dig,


stryka dina armar och slicka dig på halsen


fast jag inte visste nåt alls sen


sen jag först kysste dig har allt varit grumligt


och bara helt jävla underligt.


 


Vet inte om mina känslor är äkta


eller om jag bara försöker fläcka


ner mig med kärlek och passion


även om det bara är nån liten hormon


som spökar i mitt inre


åh snälla låt mig inte finna det


för då går allt åt helvete och min tunga


på din hals blir bara ännu ett tecken på att vi är unga.


 


Och hur du skakade av spasmer när min hud rörde din


och jag vet att du aldrig kommer bli min


vi aldrig kommer bli varandras


för samhället och de omkring tål inte att vi andas


in varandra och smekningarna blir för mycket och jag rycks


med i en lek som bara blir fel och fel och fel,


när jag vill blir hel hel hel.


 


Sjunga på en gammal schlagerdänga är inte heller det friskaste att göra


men vad annat kan jag göra än att viska tillbaka i ditt öra


oj vad söt du är


och så fin och skär


din tunga bär


en annorlunda smak


en sån som stannar kvar och kvar innan den bleknar av.


 


Men du,


du och du och du


och ordet ”du” blir segt och klibbar fast vid mig som en tanke i dig


och en tanke på oss på ett köksbord förstås,


jag sittandes och du på två bara för att det ska bestå


och för att jag inte ska kunna glömma eller gömma i mina tankar det ömmar


när jag fördömer vad ditt hjärta spyr ut på mitt bröst bara för att jag nästan var där först.


 


Fast det var jag inte när jag nu tänker efter


och det gör inget för vi har redan träffats där


när ditt hjärta klibbade sig fast på mig


genom din orangea t-shirt sträckte det sig


och landade som en död fisk på hård betong


eller kartong


för det började sjunka och mitt mellangärde dunka.


 


När du nästan var i mig fast utanpå,


men ändå.




Övriga genrer av eweh
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-06 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eweh
eweh