Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cikada, haiku

Skymningen faller
Cikadan börjar ringa
efter fruntimmer




Bunden vers (Haiku) av stenhur
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-07 22:10



Bookmark and Share


  walborg
Roligt!
2010-10-09

  lodjuret/seglare VIP
hade den ringt efter timmer hade den varit en termit...
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur