Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelse

Allt
som människan skapar
är en produkt
av det universum
som skapat
människan




Fri vers av stenhur
Läst 23 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-12 16:14



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Så kan man helt klart välja att se det, till syvende och sist är det sant eftersom människan inte kan existera annanstans.
2024-06-13

  lodjuret/seglare VIP
Mhm, även musiken alltså, om jaget aldrig funnits så hade ingen kunnat ta del av vad ett jag skapat. Just nu kan 'en hel värld' ha gått miste om alla de som skulle ha skapat om de inte dött i farsot, krig, organsvikt, blodtörst et cetera. Går det över huvud taget att sakna vad som aldrig varit...? Om mobilen eller i alla fall telefonin aldrig funnits, hade den ens saknats då? Själv saknar jag omöjlig teleportation, det vill säga att öppna en dörr och i nästa 'rum' plötsligt kunna välja vart nästa dörr skall leda, när första dörren stängts bakom en själv. Ett rum för mottagen teleportation av en människa exempelvis i Boston, amerikat... då skulle det inte behövas flygresor exempelvis... fast då skulle kanske 'militära krafter' genast vilja lägga beslag på den uppfinningen. Det första som uppfinningar brukar göra, är att intressera militära makter...
2024-06-13

  Page Goldenboy VIP
sant
2024-06-12
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur