Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This loneliness is killing me

Att sakna någon så mycket,
att sakna någons närhet så mycket
så det känns som om man går sönder inuti,
att sakta bit för bit trilla isär,
så man tillslut inte känner sig hel längre..




Fri vers av MichaelaW
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-11 10:59



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
stark text........känner igen, smärtan är inte trevlig
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

MichaelaW
MichaelaW