Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maybe..?

Maybe
I'm
a
girl
who's
in
the
middle
of
something,

that
she
doesn't
really
understand..?




Fri vers av MichaelaW
Läst 205 gånger
Publicerad 2010-10-11 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MichaelaW
MichaelaW