Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vänner

Och du lutar dej fram
Och luktar på mitt hår
Bara sådär
Casual
Och du ler

Andas, måste andas!

Varför ligger du så nära?
Känns som att du kan känna
Mina vildsinta hjärtklappningar
Och blodet som rusar fram
I hundra knyck
Genom mina ådror

Vill ta risken
Fånga chansen
Krypa ner i din famn
Men så gör väl inte vänner
Eller?




Fri vers av Den outtalade
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-11 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade