Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig #Håkan Hellström


men jag ska lära mig att segla sen

kanske lite kallt att bara ha
en skinnjacka men nu
luktar mitt hår bara tång
mina läppar smakar bara salt
och dom säger om och om igen
att jag var din en gång
och mina händer är nergrävna
i nerpissad sand
var är din hand. var är din hand?

jag tänker att havet är som hav
ska vara som spottar vågor på
stranden och jag ska hyra en båt
sen ska jag ro hela sommaren tills
det blir höst och då ska jag se klarare
och se alla fel som man ser efteråt
förlåt
när löven faller ska jag docka långt
härifrån, kanske i Hongkong
mitt hår luktar tång men
du var min en gång

Vad gör du ikväll? är du också själv
jag är så sårbar och mitt hjärta
gör så ont och det har krympt ihop
kan inte älska någotmera
jag står utblottad med ingenting kvar
kan ni inte snälla bara gå allihop
för jag kan inte skratta åt
magnus betner
någotmer
han som ni länkar hela tiden
men jag ser
det är bara att mina tårar inte ler

men jag ska hyra en båt
sen ska jag ro iväg och
glömma doften av ditt hår
det är så mörkt ikväll
jag är alldeles själv
jag älskade dig igår
idag hittar jag inte din hand
var är din hand?




Fri vers (Fri form) av Den outtalade
Läst 510 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-24 19:13



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
underbart, bokmärker!


(ps, det är så lustigt... har skrivit en text som hette "jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig", som jag skulle lägga upp nästa vecka... så hittar jag den här? xD)

jättebra i alla fall!
2011-03-18

  Hurricane
I liked this one.

ta åt dig på riktigt, även fast jag inte säger mycket.
jag kan ärligt säga att det är inte ofta jag tar mig tid att kommentera några dikter, men det gjorde jag på denna.

jag känner igen mig, den känsla du förmedlar är för mig välkänd.

*/Hurricane
2011-02-04

    vilgot hellros
sjukt bra
2011-01-24

  Didilou
"kan inte älska någotmera
jag står utblottad med ingenting kvar
kan ni inte snälla bara gå allihop
för jag kan inte skratta åt
magnus betner
någotmer
han som ni länkar hela tiden
men jag ser
det är bara att mina tårar inte ler"

Älskar. Du är bra.
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade