Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är tragiskt, inte roande.

På senaste tiden har jag fått höra
att jag inte kan bli arg
inte ens sur
gång på gång
dagligen
så påstår människor i min omgivning detta
och varje gång undrar jag
ifall någon vet hur hemskt fruktansvärt fel dem har?

Vissa anser att jag är glad, hjärtlig till och med.
En del tycker till och med att jag är rolig.
Dom har fel
jag är inte ett dugg lustig egentligen
jag ser bara ut som ett skämt.




Fri vers av 419
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-26 21:53



Bookmark and Share


  Lille katt
Våga bitas, men fortsätt vara du. Leta efter dig och lämna skal som döljer, brukar hjälpa.
2010-11-27

  Mats Henricson
OM du nu skulle vara seriös (vilket jag betvivlar) så kan du bara inte vara så fel och, definitivt inte,vara ett "skämt" ! En person som är ett skämt kan sägas om den som vägrar vara seriös, i alla lägen, och försöker "skämta bort" alla försök att tala om väsentligheter på ett trovärdigt sätt.....
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

419
419