Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vad fan ska man köpa i julklapp till dig då?

Jag önskar att jag var smalare.
Jag önskar att jag var roligare.
Charmigare.
Modigare.
Stoltare.
Älskvärd.
Bättre.
Äkta.

Det finns så otaligt många skaker som jag önskar var annorlunda med mig.
Men mest av allt
Så önskar jag att jag kunde låta bli att tillåta min osäkerhet bli ett handikapp.
Önskar att jag inte lät det hålla mig tillbaka.




Fri vers av 419
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-12 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

419
419