Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Jag går nu.


det slår ju runt mig alltid
släppa sarg, så påverkad
där man kommer ifrån i sin skillnad
far ansiktet över det andra
flera flera gånger -
vi har kommunicerat idag.

sjunga sig ur
veckans helvete: är så rädd, farväl?
vadå farväl till
en människa som finns kvar
hallå du vackra
din lilla vinge!

på slutet och att vara borta
fyra åt i taget, avrättad
en sekund
och senare detsamma -
att inte kunna gå tillbaka
aldrig.

---




Fri vers (Fri form) av Jennie M
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-22 16:00



Bookmark and Share


  aol
stark berörande skrift,
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M