Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gräv ner mitt kött

gräv ner mitt kött

låt det kadaver
som en gång var jag
ruttna och bli till död

jag har sett det
som skulle visas för mig

allt det vackra
och allt det fula

så gräv ner mig nu

stanken kommer vila
över min ensamhet




Fri vers av Daybreaker
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-11-28 22:40



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Ja, jag vet knappt vad jag ska skriva, men denna dikt får mej att reagera onekligen, så sorgsen och så definitiv. / clara-fina
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker