Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur jorden

 

begravda våldtäkter

under leråkrar


i fårorna

växer potatisen


vi äter rädslor

till middag




Fri vers av älvali
Läst 269 gånger
Publicerad 2005-11-28 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, den här var stark, och bra, fick mig att tänka till, gillar fårorna med poptatis, känns som lite samhällskritik också... *funderar*
2005-11-29

  Daniel_78 VIP
fick mig att tänka lite på danska serien Riget,
sjukhuset som växte upp på de missvårdade blekarnas grav
2005-11-28

  Daniel_78 VIP
ajajaj första två styckena är starka för sig,
sista blir lite komisk touch..
väldans snyggt
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali