Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa, död! Dansa!

döden dansar i min boning

skrattar hånfullt

och

kastar ledtrådar

genom ömma lemmar

spottar tvetydigheter i mitt allvar
och letar sorger i min lycka

Dansa, död! Dansa!

lev i mig

jag livnär dina behov
och de fanskap som är mina

vi måste dansa nu
vi måste dansa

medans vi kan





Fri vers av Daybreaker
Läst 244 gånger
Publicerad 2005-11-28 22:59



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
gillar sånt här, hejdlös
vansinigt meddragande
i mantratakt
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker