Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

How are you?

doing just fine
swallowing my tongue
doing okay
got hell to pay

feeling alright
suicide light
feeling so so
living so low

getting on good
knock on wood
getting on great
death can\'t wait

now answer me true
how are you?




Fri vers av Daybreaker
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-11-29 00:14



Bookmark and Share


  Andreas Safer
grym, jag hade skrvit "goto hell or pay" iställer för "got hell to pay", hakar upp mig på den av nån anledning men det är väl en smaksak.

annars;
"feeling alright
suicide light"

klockren!
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker