Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur blir kärlek kravlös?

Rösten i telefonen var din

Men den lät inte som du

Den letade efter min svaghet

Och jag

Jag kände det

Dolde den

Gömde mig bakom lättsamhet

Ord utan mening

Låtsades oberörd, stark

Nästan lycklig utan dig

En sån lögn!


Men rösten provocerade

Grävde

Väntade

Och när jag tappade koncentrationen

Sa nåt om min ensamhet

Tog den strupgrepp


Min längtan - din ångest

Eller

Din ångest - min längtan


Svårt när kravet skrämmer




Fri vers av Karma Police
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-27 15:17



Bookmark and Share


  queenia
klockren... applåd
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Karma Police