Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats vingar

Jag fann kärlek i den döda fågeln
den kunde icke mer flyga ifrån
Men för säkerhet skull
skar jag av dess vingar

och fäste dem på mig
om jag en dag fann den bitter.




Fri vers av Erikjohansson
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-27 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erikjohansson
Erikjohansson