Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slickar




mina läppar suktar efter
orden, dom jag aldrig
sa, & jag dansar runt
förälskelsen, den som skulle
varit någons

min hud skriker efter
värmen ifrån någon, & i halsen
sitter skrattet, fast, som
av någons uteblivna
kyss

& någon säger alltid;
ingenting
ingenting
ingenting är någonsin någonting






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-30 21:14



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ytterligt skönskrivet i både ord som framförda känslomeningar
2012-07-05

  Lord
bra riktigt bra. Gillar detta
2010-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson