Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du talar




jag frågade
hur du mådde


ville jag verkligen
veta


var jag redo
att höra ditt svar


jag lyssnade
hörde dina ord


jag fick ett svar



och nu vet jag inte
vad jag ska göra



med det






Fri vers av Anna Andersson
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-03 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson