Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kallar henne för en ekvation.

Han kallar henne
för en ekvation.
För när han
multiplicerar
in henne i ett
par paranteser
så är hon
fast i hans rum.




Fri vers av Hanna Hansson
Läst 630 gånger
Publicerad 2004-07-10 04:10



Bookmark and Share


  Gin83
Gillar denna mycket
Tycker den är smart och annorlunda
Samtidigt väldigt vacker och innerlig i sitt slut
Gillar
2016-09-07

  Lena Renman
Hej
Ännu en gång väl skildrat och smarta symbolord.
Imponerar
Lena
2007-05-20

  Roger VIP
Så bra skrivet. Och tänkt, du har bestämt varit vaken på mattelektionerna :) Kanon
2004-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Hansson
Hanna Hansson