Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel, spegel

Pupillerna växer när du ser något/någon du gillar.

Mina pupiller växer när jag ser mig själv i spegeln.




Fri vers av Hanna Hansson
Läst 390 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-18 00:35



Bookmark and Share


  *Camilla*
Om mina gjorde så.
Men fint att se att du hittat skönhet genom dina egna ögon, om man säger så !

-Camilla
2009-10-29

    eva m h
Självuppskattning
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Hansson
Hanna Hansson