Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ensam kärlekssaga

Lämna mig trasig
Det gör mig inget
Men älska mig
en stund i alla fall

Och krossade drömmar
Kan jag gråta över
Men lämna mig inte
drömlös

Jag behöver inte det lyckliga slutet
Vi kan dansa på balen
Och jag kan tappa min glassko
Men du behöver inte
leta efter mig
Men du kan ju åtminstone
Ha kvar glasskon




Fri vers av Den outtalade
Läst 410 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-07 17:56



Bookmark and Share


    vilgot hellros
tung text, vacker!
2010-12-23

  Mr Lindemann VIP
Jag förstår att Ecco skon, tappat sin charm

fotriktiga skor, är inte heller så där moderiktiga
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Den outtalade
Den outtalade