Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillgammal

Vi är bara vänner
några timmar då och då

du är inte den närmsta
även om du är vägg i vägg
men i nuläget
den bästa jag har

om jag säger det så
förstår du?
hur patetiskt mitt liv har blivit
och hur jävla bra du är.




Fri vers av 419
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-13 15:53




Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

419
419