Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om små saker som tid och små frusna löv



Vi drar händer genom andetagen i vinterkylan men jag andas inte
Gör du?
Vet du?
Hur ska vi bli som förut?

vi behöver inte mer tid nu
den vänjer mig och jag vill inte ta dig för givet

måste vi ha sex just ikväll?
du når inte ända in

ingen mer närhet nu
inte just nu, snälla
den får mig att tro att jag inte kan leva utan dig

vi kanske behöver
ett sjukhus

Du vet väl?
Klart du vet.
du kunde inte missa den när den flög förbi
Sådana som vi vet om
det



hur det måste bli försent
för att inse





Fri vers av hejmartina
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-14 15:23



Bookmark and Share


  poetsia
fan vad snyggt martina. du är så duktig att jag får gåshud. puss!
2010-12-06

  Larz Gustafsson VIP
Att inte nå ända in handlar ju inte bara om hur man är utrustad rent fysiskt...
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

hejmartina