Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingslag


De säger sömnen är för fega
den hjälpen en att fly
Jag lyssnar,
nattens alla vingslag hörs tydligare nu

Du varnar, låt dig inte luras
Du bär på något tungt
Och det har greppat om din nacke
välter dig omkull

Du säger, vingslag är för sorgsna, för de som vill iväg

Jag skriker tyst i mörkret
river
naglar
mot
tapet






Fri vers av hejmartina
Läst 523 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-07-17 21:18



Bookmark and Share


  Johannes
Avslutningen känns brutal. Bra dikt.
2012-12-06

  poetsia
Jag älskar den här texten. Inte bara tycker om sådär halvmycket utan ÄLSKAR. Åh. Jag skriver ut den nu Martina. Och tar med den, till Israel. PUSS
2011-08-19

  dagbokspoesi
din förmåga att skriva gör mig näst intill galen
2011-07-18

  Heavenisaplacenearby
Underbart vacker, väcker känslor.
2011-07-18

  Sonja Sidorow Lapington
nattens vålnad har du beskrivit...igenkännande
2011-07-18

   
Den här texten tycker jag jätte mycket om.
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

hejmartina