Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du kunnat



tröttheten letar
anledningar
jag har i ägo
inom mig

jag hittar
en lösning
att avsluta
ett kapitel

om du kunnat
tyda kaos
skulle du
orkat förstå?




Fri vers av kaos_lyrik
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 21:56



Bookmark and Share


    sårosa
alltså du är så rak i språket att jag får ont i hjärtat
2010-11-15

    sårosa
alltså du är så rak i språket att jag får ont i hjärtat
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

kaos_lyrik
kaos_lyrik