Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra toner

När mörkret sänkt sig
jag ligger sömnlös
Stirrar upp mot himlens becksvarta oändlighet

Likt en fallen stjärna jag längtar dit upp
Vill bryta tystnaden fastän jag inte törs
Lyssnar till andetagen ur min egen lunga
hör en avlägsen fågel i natten sjunga

Håller andan tills det i bröstet bränner
försöker finna värme i kalla händer
Allena jag vandra under trädens mörka kronor
Drömmer om en värld fylld av vackra toner




Fri vers av brosandi
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-16 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brosandi
brosandi