Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var så va?

Någonstans på vägen.
I en av dina kramar.
Eller mitt uppe i ditt skratt.
Då jag vart så in i helvetes rädd om dig.
Någonstans där emellan så insåg jag.

Hoppsan.

Jag var visst kär i dig.




Fri vers av 419
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-21 00:57



Bookmark and Share


    På andra sidan livet
Men hjälp vännen vad bra du är.
Om du visste hur mycket jag saknar dig.
2010-11-25

  Mr Lindemann VIP
Det är då man skall följa sina inre hormoner och slå till med allt vad det bär inom en att vilja ta för sig av den ande

bra förmedlat
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

419
419