Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sinnligt

medan mina tår
värms av kakelugnsbrasan
sprider sig sakta
en omisskännlig doft av
våta får genom rummet..


vintervinden bär
ton från sommaren med sej
-ett kvarglömt vindspel..


under snöslasket
som en trotsig dissident
knoppas julrosen..


snö rinner över
ansiktet under kragen
fullträff!..från dagis!!




Bunden vers (Haiku) av dystopia
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-21 16:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
A+
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

dystopia