Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blankett

Age - 45
Sex - once a week

- No, you don't understand, you know, sex - male or female?

- Male, female, sometimes camel.




Övriga genrer av Mracabred
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-23 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mracabred
Mracabred