Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lita till den kärlek, till den kraft som förde din själ hit

Hemligheter du gömmer för världen
för alla runt om kring dig
Vad är det som är så hemskt att det måste gömmas undan
stanna upp och se in i dig själv
se dig omkring
det är ingen som vill skada dig
Vad är det för hemlighet stor nog att tynga ner hela ditt hjärta
ta min hand
och lita till att jag kan bära halva bördan åt dig
lita till den kärlek
till den kraft som förde din själ hit till denna
jord i begynnelsen
om du inte förmår att dela mina andetag för en stund
för så länge du behöver
att samla mod
Jag står här rak men ej ofelbar
vilja finns och jag står här
luta dina trötta axlar mot min rygg

låt kärleken vara det enda som tynger ditt hjärta
och som får dig att flyga fri




Fri vers (Fri form) av JohannaMJansson
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-23 17:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Väldigt fin dikt! :)
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson