Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bör inte läsas om du älskar fiskar... :)


Fisken Kim

Jag fångade en fisk
Som var go och frisk
Jag döpte honom till Kim
Han skulle aldrig mer få se sitt stim.
Aldrig simma i sitt öppna hav
Jag börja gräva på hans grav
Ett litet snäpp
Sen var han knäpp
Nacken den gick av
Jag honom några sista ord gav
En vacker ceremoni
Fåglar sjöng i harmoni
Sakta sänkte jag hans kista
På kyrkogården fanns människor som var kristna
Jag bad en bön
Sen lämnade jag ön
Fisken blev till jord
Jag hamnade i fängelse för mord
Där slutade jag mina dar
Nu är det inte långt kvar
Faktiskt är det så akut
Att nu är dikten slut.




Fri vers av Fiiipe
Läst 334 gånger
Publicerad 2010-11-23 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
annortlunda men tänkvärd
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Fiiipe
Fiiipe