Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös

 

mitt liv är statistik, var skall jag då finna

känslan.

Analyserad fakta hård svart på vitt

siffra sida upp och sida ner

ändå

 

fattar jag ingenting. När din blick möter min i rymden där emellan.

När du krymper rummet

sätter dig innanför min sfär. Nuddar hud och

tvingar mina nervändar famla i mellanrummet, kräver min

vända blick till figurer tecknade i snö

så lätta att svepa bort - men präntade 

i ett negativ mot näthinnan

 

när det enda jag vill är att få dra mina naglar

sakta genom din skäggstubb.

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 183 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-28 17:02



Bookmark and Share


    annasofia.
Stiligt uppbyggd dikt.
Fint, fint och åter fint.
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3