Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man inte riktigt vet

När man inte riktigt vet vad man skall skriva om
när känslorna inte finner de rätta orden
men måste få andas en stund

Tankarna flyger inte bort så lätt längre
de stannar kvar
och tynger ner min värld

vill gråta ut,
bli liten och lägga huvudet i din famn





Fri vers av JohannaMJansson
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-02 23:28



Bookmark and Share


  aol
bara så fint så rörande fint skaldat vännen,
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson