Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är



tungspets svalkas
rytmiskt i takt
det är
laser och kemi

extern lycka
discolitär makt
det är
laser och kemi

det doftar ideligen
svart curant
det är
laser och kemi

lögner finns
men färgerna är sant
det är
laser och kemi




Fri vers av kaos_lyrik
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-03 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaos_lyrik
kaos_lyrik