Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet är stort och du är bara en droppe i det.

Du är bara en droppe i havet.
Men ändå är det just dig jag vill ha.
Jag vill inte ha någon annan än dig.
Du är allt för mig.
Du är den som jag vill kunna prata om allt med.
Du är den som jag vill ha vid min sida när jag mår dåligt.
Du är den som jag vill kunna prata om inför alla.
Du är den som alla ska veta att jag är tillsammans med.
Men du vill inte ha mig.
Du vill inte ha något seriöst.
Du kan inte förstå att jag vill ha dig hela tiden.
Du vill inte behöva känna skuld om du är med en annan.
Du vill bara ta dagen som den kommer.




Fri vers av LovisaBergstedt
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-03 21:52



Bookmark and Share


  helenita VIP
Bra.
Fortsätt skriva
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

LovisaBergstedt
LovisaBergstedt