Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart Poesi.


Tänk att vara häxan i alla barnfilmer.

Hon som alla hatar för hon förstör för dem goda.

Tänk att var Prins John i Robin Hood.

Alla dem där dumma serie figurerna känner jag mig som.

Den som alla hatar.

Varför kan jag aldrig få vara den goda?

Varför ska jag vara den elaka?

Låt mig få ett lyckligt slut någon gång.




Fri vers av LovisaBergstedt
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-19 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaBergstedt
LovisaBergstedt